Medewerkers

Dr. M.D.S. Becker

Dr. M.D.S. Becker
huisarts

Dr. Becker werkt in de even weken op de maandag, dinsdag en donderdag. En in de oneven weken op de dinsdag, woensdag en vrijdag. Bij het maken van een afspraak zal de assistente samen met u kijken wanneer uw eigen huisarts aanwezig is.
Dr. Becker is verantwoordelijk voor het reizigersadvies, doet kleine chirurgische ingrepen en brengt spiralen in.
Zij begeleidt onze POH-GGZ.

Drs. A.M. Kruishoop

Drs. A.M. Kruishoop
huisarts

Drs. Kruishoop werkt in de even weken op de dinsdag, woensdag en vrijdag en in de oneven weken op de maandag, dinsdag en donderdag. Bij het maken van een afspraak zal de assistente samen met u kijken wanneer uw eigen huisarts aanwezig is.
Dr. Kruishoop heeft de supervisie over de diabetes- en longverpleegkundige.

Elvira Verlee - Nielen

Elvira Verlee - Nielen
assistente

Elvira werkt op maandag, dinsdag en woensdag.
Zij is gediplomeerd en bevoegd om kleine verrichtingen, zoals oren uitspuiten, uw bloeddruk en uw suikerwaarde te controleren, wratten aanstippen, injecties geven en uitstrijkjes te maken. Zij begeleid ook patiënten die diabetes mellitus hebben.

Pam van Woudenberg

Pam van Woudenberg
Assistente

Pam werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Zij is gediplomeerd en bevoegd om kleine verrichtingen, zoals oren uitspuiten, uw bloeddruk en uw suikerwaarde te controleren, wratten aanstippen en injecties geven.

Barbara van Abshoven

Barbara van Abshoven
office manager

Zij is in de praktijk aanwezig voor de administratieve en financiële zaken. Ook heeft zij als verpleegkundige te taak om de ouderen boven 75 jaar in kaart te brengen

Moniek van Bokhoven

Moniek van Bokhoven
longverpleegkundige

In de oneven weken is Moniek op de maandag aanwezig om u te begeleiden wanneer u een chronische longaandoening hebt. Ook kan zij u helpen om te stoppen met roken.

Jeanette van Egmond
Diabetesverpleegkundige

Jeanette werkt drie woensdagen in de maand op onze praktijk. Zij begeleidt u wanneer u suikerziekte hebt.

Karlien Tarry - Kruger

Karlien Tarry - Kruger
POH-GGZ

Karlien is psychologe en heeft als taak uw psychische klachten in één tot twee gesprekken in kaart te brengen. Daarna zal zij samen met u een vervolg - in de vorm van een korte interventie (maximaal drie gesprekken) - plannen. Daarnaast heeft Karlien als taak contacten te leggen met andere zorgverleners in de wijk om u zo goed mogelijk rondom uw geestelijk welbevinden te kunnen ondersteunen. Zij werkt op de maandag en vrijdag.

Marlie Seesing
Kinderpsycholoog

Marlie is kinderpsycholoog, zij is gedetacheerd vanuit Psymens. Zij Is elke vrijdagmiddag vanaf drie uur op onze praktijk. Afspraken bij haar worden door de huisarts ingepland. Hiervoor moet u een afspraak maken samen met uw kind. 

Drs.T.R. Dijksman
Huisarts

Lianne van Veen
Assistente

Lianne werkt op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.
Zij is gediplomeerd en bevoegd om kleine verrichtingen, zoals oren uitspuiten, uw bloeddruk en uw suikerwaarde te controleren, wratten aanstippen en injecties geven.

Machteld Bakker
Ouderenzorg

Dr. N. Lastdrager
Huisarts