Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

Privacy verklaring Wet AVG.


Sinds 28.03.2018 is er een nieuwe wet gestart wat betreft de privacy. Algemeen De AVG is de nieuwe wet ter bescherming van privacy en persoonsgegevens. Op grond van deze wet heeft een organisatie die met persoonsgegevens werkt bepaalde plichten en heeft degene van wie de gegevens zijn bepaalde rechten. Naast deze algemene wet gelden specifieke regels voor de privacy in de gezondheidszorg. Deze regels staan onder andere vermeld in de Wet geneeskundige behandelingsovereenkomst (WGBO). Dit privacyreglement is bedoeld om u te informeren over uw rechten en onze plichten die gelden op grond van de AVG en de WGBO. De praktijk Catharijnesingel heeft een functionaris gegevens bescherming (FG) in samenwerking met de HUS Utrecht. Deze functionaris is ervoor om advies te geven over de bescherming van uw persoonlijke gegevens. Onze FG is Mw. C. Broekman
Lees verder »

Julius Huisartsen Netwerk


Wij doen mee aan wetenschappelijk onderzoek vanuit het Julius Huisartsen Netwerk (JHN) Wilt u niet dat u gegevens gebruikt worden, geef dit dan aan bij u huisarts of de assistentes.
Lees verder »

Praktijk voorlopig gesloten voor nieuwe patienten


De praktijk Catharijnesingel is op dit moment gesloten voor nieuwe patiënten. Dit komt door snelle groei van de praktijk. We hebben inmiddels de capaciteit wat uitgebreid maar de groei is groter dan de uitbreiding. Zodra Dr Kruishoop weer terug is in juni gaat de praktijk weer open. Bij uitzondering nemen wij nog patiënten aan, zoals pasgeboren baby's en familie. Belt u onze assistente als u meent een uitzondering te zijn.
Lees verder »

Postcodegebied


Bij verhuizing buiten ons postcodegebied is het belangrijk om zo spoedig mogelijk een huisarts in de buurt te zoeken. U kunt niet bij ons in de praktijk blijven als u buiten onze postcodegebieden valt. Zodra uw adreswijziging bij ons is verwerkt, krijgt u daar over ook nog een herinnering toegestuurd.
Lees verder »

Buurtteam


 Voor inwoners uit Utrecht is professionele hulpverlening altijd bij u in de buurt

Sinds januari 2015 zijn er in de gehele stad Utrecht buurtteams.

Heeft u zelf zorgen...
Lees verder »