Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

Nieuwe dokters op de Catharijnesingel


Vanaf half september 2017 komen de dokters T. Dijksman (v) en N. Lastdrager (m) ons team versterken. Dokter Dijksman zal vrijwel altijd op maandag en vrijdag aanwezig zijn en dokter Lastdrager meestal op woensdag. Zij nemen de zorg over van dokter Bokelman.
Lees verder »

Nieuwe assistente


Wij zijn heel blij dat we een nieuwe dokters assistente hebben gevonden. Vanaf 11-9-2017 zal assistente Lianne van Veen ons team komen versterken.
Lees verder »

Dr. Bokelman stopt


Vanaf 14 september stopt Dr. Bokelman als vaste waarnemer op de Catharijnesingel. Hij zal alleen nog maar incidenteel aanwezig zijn.
Lees verder »

Praktijk voorlopig gesloten voor nieuwe patienten


De praktijk Catharijnesingel is beperkt open voor nieuwe patiënten. Dit komt door snelle groei van de praktijk, drukte en assistente tekort. Zodra wij weer op volle strekte zijn gaat de praktijk weer open. Bij uitzondering nemen wij nog patiënten aan, zoals pasgeboren baby's en familie. Belt u onze assistente als u meent een uitzondering te zijn.
Lees verder »

Assistente gaat weg, beperkte taken hulp assistenten


Vanaf 18-8-2017 zal er een assistente tekort zijn op de Catharijnesingel. Wij hopen spoedig een nieuwe assistente te verwelkomen maar de arbeidsmarkt is heel krap. Om die reden hebben wij vanaf 18-8-17 hulp assistenten. Zij kunnen helaas alleen basiszaken voor u regelen zoals herhaal recepten en afspraken. Voor het bespreken van uitslagen en het maken van verwijzingen zullen zij u verwijzen naar de vaste assistente.
Lees verder »

Postcodegebied


Bij verhuizing buiten ons postcodegebied is het belangrijk om zo spoedig mogelijk een huisarts in de buurt te zoeken. U kunt niet bij ons in de praktijk blijven als u buiten onze postcodegebieden valt. Zodra uw adreswijziging bij ons is verwerkt, krijgt u daar over ook nog een herinnering toegestuurd.
Lees verder »

volgende 10 nieuwsberichten