Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

Dr. Kruishoop met vakantie


Dr. Kruishoop is van 21 juli tot 5 augustus weg op vakantie. Daarna is ze weer een week aanwezig op de praktijk en de week die daarop volgt is zij weer op vakantie. Vanaf 20 Augustus is zij dan weer terug op de praktijk.
Lees verder »

Assistente gaat weg, beperkte taken hulp assistenten


Vanaf 18-8-2017 zal er een assistente tekort zijn op de Catharijnesingel. Wij hopen spoedig een nieuwe assistente te verwelkomen maar de arbeidsmarkt is heel krap. Om die reden hebben wij vanaf 18-8-17 hulp assistenten. Zij kunnen helaas alleen basiszaken voor u regelen zoals herhaal recepten en afspraken. Voor het bespreken van uitslagen en het maken van verwijzingen zullen zij u verwijzen naar de vaste assistente.
Lees verder »

Praktijk voorlopig gesloten voor nieuwe patienten


De praktijk Catharijnesingel is voorlopig gesloten voor nieuwe patiënten. Dit komt door snelle groei van de praktijk, drukte en assistente tekort. Zodra wij weer op volle strekte zijn gaat de praktijk weer open. Bij uitzondering nemen wij nog patiënten aan, zoals pasgeboren baby's en familie. Belt u onze assistente als u meent een uitzondering te zijn.
Lees verder »

Postcodegebied


Bij verhuizing buiten ons postcodegebied is het belangrijk om zo spoedig mogelijk een huisarts in de buurt te zoeken. U kunt niet bij ons in de praktijk blijven als u buiten onze postcodegebieden valt. Zodra uw adreswijziging bij ons is verwerkt, krijgt u daar over ook nog een herinnering toegestuurd.
Lees verder »

Buurtteam


 Voor inwoners uit Utrecht is professionele hulpverlening altijd bij u in de buurt

Sinds januari 2015 zijn er in de gehele stad Utrecht buurtteams.

Heeft u zelf zorgen...
Lees verder »