Over ons

Met een overzichtelijk, goed op elkaar ingespeeld team van drie huisartsen, vier assistentes, een diabetes- , een longverpleegkundige en een psycholoog werken wij in een monumentaal pand aan de Catharijnesingel. Patiënten kiezen vaak voor onze praktijk vanwege de kleinschaligheid en omdat men in korte tijd vertrouwd is met alle medewerkers.
Dit pand biedt al vijf generaties huisartsen onderdak.
In hun traditie bieden wij u deskundige, makkelijk toegankelijke zorg. Wij proberen niet alleen uw klacht, maar ook de consequenties van uw ziekte te belichten en u hierbij te ondersteunen.
U kunt ons de hele dag van 8 tot 17 h bereiken. Om uw en onze tijd zo efficiënt mogelijk te gebruiken werken wij op afspraak.
De kwaliteit van de zorg bewaken wij, door ons ieder jaar door de NHG, de wetenschappelijke afdeling van de huisartsengeneeskunde, door te laten lichten. Wij zijn trots, dat dit al vanaf 2011 geleid heeft tot accreditatie. Ook zorgen wij door doorlopende nascholingen voor alle medewerkers,  dat wij op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen
Onze wijk, de Binnenstad, kent specifieke problemen, die alleen in een grotere groep opgelost kunnen worden, Om dit te realiseren zijn wij aangesloten bij een GEZ.
Dit is een organisatie, die met andere eerste lijnsmedewerkers samenwerkt. U moet hierbij denken aan diëtisten, fysiotherapeuten, apothekers en psychologen. Samen proberen wij voor de specifieke problemen van de wijk oplossingen te vinden.
Ook doen wij mee aan wetenschappelijk onderzoek binnen de eerste lijn en om de continuïteit voor de toekomst te waarborgen helpen wij mee met het opleiden van coassistenten en doktersassistenten.

 

Klik hier voor een overzicht van onze medewerkers.